Vores historie

TVT - VVS, Industri & Stål

Bedre synergieffekt og større arbejdsstyrke

Den 15. juni 2023 blev Vestkystens VVS og Thy Varme & Stålteknik lagt sammen under selskabet TVT Group. Selskabet etablerede samtidig medejerskab i BioMaTek. Det nye samarbejde gør, at vi står endnu stærkere på markedet og at vi sammen kan imødekomme den stigende efterspørgsel på teknisk viden og specialiseret arbejdskraft. Siden begyndelsen af 2024 har virksomheden derfor heddet TVT - VVS, Industri & Stål.

TVT Group med i alt 50 medarbejdere er ejet af Jesper Thousgaard, Kristian Wind Hornstrup og Jesper Lovmand. Administrationen er samlet på Virkevej 5 i Bedsted, hvor vi har vores daglige gang.


Logo

Thy Varme & Stålteknik A/S

Thy Varme & Stålteknik har siden 1995 udført opgaver inden for industri, stål- og smedje, laserskæring, vvs, blik, biogas og andre grønne energikilder. Vestkystens VVS har siden 1998 beskæftiget sig med alt inden for vvs, blik, varmepumper samt fjernvarme. Begge virksomheder har de seneste år ønsket at styrke deres kompe-tencer, for derved at være bedre rustet til fremtidens opgaver – store som små.

Vestkystens VVS logo

Vestkystens VVS

Vestkystens VVS er en kvalitetsbevidst VVS-installatør der udfører VVS-arbejde, smedearbejde og varmeservice af høj kvalitet. Uanset om det er store eller små opgaver løser vi dem med faglig stolthed i højsædet. Fra sprængte vandrør, opsætning af ventilation, varmepumper og klimaanlæg til valget om solvarme, jordvarme eller fjernvarme, fra arbejde med køkken og badeværelse, tilbygning

eller ombygning, til udskiftning af rør og faldstammer.