Fagområder

Fagområder

Vi er en alsidig VVS-, Blikkenslager-, Smede- og Industrivirksomhed, som udfører opgaver i hele Danmark for både private samt offentlige- og erhvervskunder. Med mere end 25 års erfaring, bestræber vi os på, at løse netop din opgave med størst faglighed og kompetence med håndværket i fokus. Ingen opgaver er for store eller små og vi står altid klar, hvad end der er tale om en planlagt opgave eller en akut sag – vi tilbyder endda egen vagtordning.


Vi har specialiseret os i al industri rørlægning, naturgas, flydende gas, proces gasser, samt damp og hedtvand. Vi tilbyder service på gaskedler mindre end 120 kw. Samt af opførring gasinstallationer over 120 Kw. Ligeledes arbejder vi med solvarme, stokeranlæg, oliefyrsanlæg, naturgasanlæg, jordvarme, luft til luft og luft til vand- og varmepumper. 


Derudover udfører vi alle former for stål- og smedeopgaver, herunder laserskæring- og pladebearbejdning, industriarbejde, certifikatsvejsning og specialkonstruktioner. 


Med egen tegnestue sørger vi for en skræddersyet løsning – tilpasset dine behov og ønsker. Vi har fokus på den personlige kontakt og en god kunderådgivning i øjenhøjde. 


Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine ønsker og muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på. tlf. 97944020 eller via mail info@tvt.dk