VVS- og blikarbejde

VVS- og blikarbejde i høj kvalitet

Hos TVT - VVS, Industri & Stål har vi bred servicering af VVS-arbejde. Vores team består af dygtige og professionelle medarbejdere, der har en stor viden og erfaring med at installere, designe og vedligeholde VVS-systemer til blandt andet private boliger, erhvervsbygninger og industrianlæg. 


Et godt stykke VVS-arbejde er en væsentlig del af en bygning, da det sikrer, at der er forhold såsom varme, vand og sanitet. Det er også vigtigt i forhold til at sikre god hygiejne og sikkerhed i bygningerne. Vi løser opgaver indenfor nye og eksisterende VVS-systemer og kan hjælpe med at optimere ydeevnen. 


Står du overfor et projekt der indebærer en af ovenstående serviceydelser, så tøv ikke med at kontakt os. Vi servicerer og rådgiver dig professionelt, ud fra dine ønsker og behov. 


Vi tilbyder serviceydelser indenfor VVS på følgende områder:

Sanitetsarbejde

Varme- og vandinstallationer

Badeværelser

Luft/luft og Luft/vand varmeanlæg

Pillefyr

Jordvarme

Oliefyr

Stokerfyr

KENDT FOR KVALITET

KENDT FOR KVALITET

Vi er kendt for kvalitetshåndværk, og vi bestræber os altid på at overholde alle aftalte betingelser, leveringstider og priser inden for VVS-arbejde. Vi vægter vores kunders tilfredshed højt og ønsker at levere et resultat, som du bliver fuldt tilfreds med.


Ønsker du, at TVT - VVS, Industri & Stål skal stå for dit VVS-arbejde, så kontakt os allerede i dag, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst løser din opgave. Kontakt os på. tlf. 97944020 eller via mail info@tvt.dk.

VI HAR STOR ERFARING INDENFOR BLIKARBEJDE

Skal du have udført blikarbejde, er det vigtigt, at professionelle fagfolk står for opgaven. På den måde sikrer du dig, at blikarbejdet lever op til alle gældende betingelser samtidig med, at du er sikker på et resultat, der både er holdbart og pænt at se på.

FRA ALMINDELIGE TIL SPECIELLE OPGAVER

TVT - VVS, Industri & Stål har flere års erfaring inden for blikarbejde til privatkunder såvel som erhverv.

Vores dygtige medarbejdere håndterer alle typer blik opgaver og kan give kompetent rådgivning uanset hvor stort eller lille, projektet er. Kontakt os på. tlf. 97944020 eller via mail info@tvt.dk.

Logo

Thy Varme &

Stålteknik A/S

CVR: 26096049

Tlf: 97 94 40 20

Email: info@thyvarmeteknik.dk

Vestkystens VVS logo

Navigation

Address

Virkevej 5,

7755 Bedsted

Find os her


© Copyright 2022 by JVR Consult