STÅL- OG SMEDEARBEJDE

GENNEM TIDEN HAR VI OPNÅET STOR ERFARING INDEN FOR STÅL- OG SMEDEARBEJDE, SOM UDFØRES PÅ EGET VÆRKSTED


TVT - VVS, Industri & Stål er et lokalt firma med stor erfaring inden for stål- og smedearbejde til både private- og erhvervskunder. Vi udfører alt; lige fra de traditionelle smedeopgaver til specialkonstruktioner – store som små, i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. 


Vi er en ordreproducerende virksomhed, med stor erfaring på området, som kan klare produktion af både enkeltstyks op til større serier. Vi har også stor erfaring inden for både tynd- og tyk-plade fremstilling i både rustfri stål, sort stål og aluminium. Vi tilbyder desuden laserskæring i forbindelse med pladearbejde – læs mere her


Hos TVT - VVS, Industri & Stål er alle vores dygtige og erfarne svejsere certificerede, med certifikater som Mag, Tig og Elektrode. Vi kan derfor hjælpe dig i mål, med selv de mest avancerede svejseopgaver. Med vores tekniske og praktiske ekspertise, kan vi rådgive dig om den bedste løsning til netop dit behov. 

Vi er DS/EN 1090 certificerede, så vi klarer alle opgaver inden for bygningsstål op til EXC3.

KENDT FOR KVALITET

Vi monterer gerne

Vi kommer gerne ud og monterer, når vi har produceret dit emne. Du har naturligvis også mulighed for at gøre det selv. Ærligt arbejde og fornuftige priser er en vigtig del af vores koncept. Vi sørger for en personlig dialog gennem hele processen, så du hele tiden er klar over, hvor langt vi er nået. Så har du brug for vores hjælp til din næste opgave, så kontakt os i dag for professionel vejledning og et uforpligtende tilbud - enten på tlf. 97944020 eller via mail info@tvt.dk.